So long and thanks for all the fish

Na rijp beraad hebben we besloten ermee te stoppen.

Een politieke partij is geen voetbalploeg waar je alleen maar rode kaarten en penalty’s ziet voor de tegenstander, en blind blijft voor die van je eigen ploeg. Een politieke partij is geen voetbalploeg waar je onvoorwaardelijk voor supportert wat er ook gebeurt…de enigen die dat gedrag vertonen zijn mensen die er een job hebben of hopen er ooit een job te hebben.

Wij willen onze lezers en alle mensen bedanken die met ons contact namen en die we via deze weg hebben leren kennen. Het is voor hen dat we jarenlang vele uren na de werkdag op vrijwillige basis en zonder partijfunctie geschreven hebben, zonder enige morzel inspraak of waardering te verwachten of te krijgen.

Politieke partijen zijn belevingswerelden op zich geworden. Ik denk niet dat wij ons daarin nog kunnen thuisvoelen.

1 Comment

 1. Laurens, Erik et les autres,
  Dat is geen goed nieuws. Wanneer zullen humanisme en socialisme in Vlaanderen elkaar diep in de ogen willen kijken en dat tonen aan de buitenwereld ? Als het doek over (de redactie van) Sp.a Rood 2.0 valt, dan raakt dat moment alweer verder uit ons gezichtsveld.
  Veel respect voor jullie gebonk op die deur. Maar ook begrip dat je vuisten daar op de duur pijn van gaan doen. Mijn innige hoop is dat we elkaar ontmoeten met een hernieuwd en versterkt elan.
  Alle goeds !
  Johnny Marquenie (*)
  Merksem

  (*) NIET te verwarren met de naamgenoot (zelfde schrijfwijze) uit Edegem, geboren in 1961, op sociale media doorgaans afgebeeld met een kat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s